fredag 9. oktober 2009

Kashmir


Min hest er en hest med to farger. Rød og hvit. Han har ett mørkt og ett blått øye. Han er pinto av rase, og 10 år ung. Ryktet sier at han fra begynnelsen av ble avlet frem for å bli en topp sprangponni, og skulle selges dyrt fra danmark til USA. Men så ble han jo akkurat litt for stor. Og havnet her i lysefjorden isteden. Han var rideskolehest her en god stund, fram til Ane kjøpte han. Han hadde det superduper bra hos Ane, men så kom Ane på at hun skulle flytte. Og Kashmir var til salgs. Og Mariell ville ha en hest som ikkje var for stor. Så det passet jo ganske bra.
Sportslig kan man nok si at Kashmir henger litt etter, men det gjør ikkje så mye. Det er ingenting å si på arbeidslysten, og eg vil holde så mange dører som mulig åpen i forhold til ka vi skal lære oss.


Det er littegrann skummelt å plutselig ha fullt og eget ansvar for et helt liv som avhenger av deg. Men eg tror nok det skal gå bra.

2 kommentarer:

  1. Vilka snälla ögon han har, även det blå! :) Vad roligt att höra mer om honom, och det kommer förstås att gå jättebra för er. Ser fram emot att följa er på bloggen!

    SvarSlett