onsdag 19. juni 2013

Snart

Da er det ikke lenge til Kashmir reiser på sommerferie, en velfortjent sådan! Gresset var sent hos oss i år, så det har tatt lenger tid enn vanlig å venne ham over på grønt.
Så da er det bare å krysse både fingre og tær, og håpe at jeg har funnet en trivelig plass å stå på når vi skal inn igjen til høsten. Vi har hatt det veldig fint på moldegaard, men økonomien min tilsier at det er utenfor rimelighetens grenser å bli stående der.
Så dersom du har tips om stallplass i Os- i nærheten av moldis, får du gjerne høre av deg på mail til meg :) mariell_boogi@hotmail.com
Det vi ønsker på plassen vi skal stå er mye utegang, og et trygt stallmiljø. Jeg kan være behjelpelig med foringer og ut/innslipp både hverdag og helg :) Kashmir er en barfot, snill og liten hest, som kommer godt overens med de fleste hester.

2 kommentarer:

  1. Stend blir vel kanskje litt for langt.. Meen på Fagerhaug gård (Hordnes) står hestene ute hele dagen (utenom måltid), og det er ulike beiter tilgjengelige om sommeren :) Vet ikkje helt ka pris det ligger på då..

    SvarSlett
  2. Takk for tips Nadine!:) Litt langt unna var det, vil jo helst ha det i gangavstand fra meg selv... Men skal huske på det, dersom det blir aktuelt å få lenger vei til stallen;)

    SvarSlett