lørdag 21. mai 2011

Sprangstevne, sa du?

Idag har vi vært med på klubbstevne i sprang. Vel, 60cm, men likevel ;) Min lille hest overhopper veldig, men med litt trening kommer det seg sikkert.

Det var en clear round klasse, og det var jammen bra, for første gang på første hinder var det bom stopp, første gang på andre hinder var det bom stopp og første gang på tredje hinder var det bom stopp...

På andre forsøk hadde han:
 1. Fått se litt på hinderene
 2. Fått litt mer hjelp fra hun der pysen oppå ryggen

  ... Og da gikk det også veldig mye bedre- vi kom igjenom hele banen uten feil, så nå henger det en søt gul deltager-sløyfe på døren til Kah :)
Kryssnesereimen var på av den eneste anledning at den var brun, som resten av det hodelaget altså. Mitt hodelag med en litt snillere reim er svart, fysj og fy til brun sal, liksom.

Før dette stevne var jeg utrolig nervøs- ikke for å være med og ikke for å hoppe, men for farten gjennom svingene. På trening noen dager før hadde vi holdt på å falle, så dette bekymret meg litt. Men idag var han overraskende rolig.

Jeg koste meg sinnsykt mye ute på banen, smiler fra øre til øre på alle bildene. Min hest ELSKER virkelig å hoppe, og jeg tror det er derfor det blir så gøy.

2 kommentarer:

 1. Shit, vad han hoppar högt, du kunde ju ha ridit 90 cm istället... :)

  Vad fina ni är och vad vit han är på sina vita fläckar! :)

  Det är kul att hoppa - bara man inte ramlar av... :/

  SvarSlett
 2. Dåkkar var kjempeflinke begge to :)

  SvarSlett