søndag 4. september 2011

Herfra til Fossum

Resultatet etter røntgen ble at trening ble den beste behandling (phu), men bekreftet kissing spines-mistanken (damn).
Trening skal til stor del bestå av bomarbeid (IKKE hopping), klatring og ridning på bøyde spor med masse overganger.
Dette krevde en ny sal, å klatre i dressursal er noe jeg ikke akkurat vil kalle en succè... Etter mye sending av saler frem og tilbake uten egentlig å bli helt fornøyd, reiste vi over fjellet til staden i øst, og hjem kom vi med en kombinertsal. Tiden vil vise, men trener sier jeg skal tenke positivt (selv om det er sååå mye finere med dressursal)

Min hest er en konge på transport, står helt i ro og stresser ikke. Men etter en så lang tur var han sliten og trøtt, det var også jeg, så første ride-tur i ny sal vil skje først senere idag.
Tusen mange takker til familien Kraavik som gjorde dette mulig for meg ved å stille opp med både transport og som sjåfør og som støttekontakt;)

3 kommentarer:

  1. Hm, trist, men bra att det verkar vara vettiga veterinärer. Förut dömdes ju alla ks-hästar ut men nu vet man ju bättre. Var i ryggen är problemen? Är det en del som ändå inte är så rörlig så brukar det inte vara så stora problem. Visste du att Spirre faktiskt har den tendensen i manken? De ligger enormt nära varandra där.

    Läste precis också en artikel i en gammal Hästfynd där en tysk veterinär tyckte att det fokuserades alldeles för mycket på tornutskotten och att det är betydligt viktigare hur det ser ut längre in i ryggraden, men det kan vara väldigt svårt att röntga där.

    Du rider ju så mjukt och bra så det ska inte bli några problem för er!

    SvarSlett
  2. Kah har problemene langt bak, i lenden så vidt jeg forsto.
    Det er spennende å trene ham opp, men samtidig ligger det jo i bakhodet at han egentlig er syk...
    Takk for oppmuntrende ord! :)

    SvarSlett
  3. Länden är ju rätt rörlig visserligen men det beror ju på hur det ser ut och hur långt bak det är. Ännu mer viktigt då att han bygger muskler i bakkärran så att han stärker hela området.

    Du vet ju vad du har att arbeta med. Det är svårt dock att släppa tanken att de har ett fel, men det gäller att fokusera på det sunda så når du det också!

    SvarSlett